Logotip u obliku bora i gvozdenog šiljka, zelene boje sa natpisom Gvozd Studio
Dizajn pozivnica – Studio Gvozd

Dizajn pozivnica .

Kreiranje zadivljujućih pozivnica za specijalne događaje kao što su venčanja, rođendani, krštenja ili bilo koja druga prilika zahteva pažnju na detalje i dobro osmišljen dizajn.

Bilo da ste u potrazi za klasičnim, elegantnim dizajnom ili nečim modernijim i trendi, možemo vam pomoći da kreirate savršen poziv kako bi vaš događaj bio zaista nezaboravan.

Dizajn pozivnica treba da bude vizuelno privlačan i lak za čitanje, kako bi gosti brzo pronašli važne detalje koji su im potrebni.

Od rasporeda elemenata i tipografije, do upotrebe boja i grafika, obraćamo pažnju na svaki detalj kako bi pozivnica bila efektna i jedinstvena.

Pozivnica može biti u obliku tradicionalne štampane verzije ili digitalne verzije za slanje putem e-pošte ili društvenih mreža.

Kreativni proces .

U zavisnosti od namene pozivnice, tj. vrste događaja (rođendani, krštenja, svadbe) upoznajemo se sa vašom ciljnom grupom i dolazimo do zajedničkih idejnih rešenja i ideja.

Kada utvrdimo sve potrebne elemente za izradu, počinjemo sa dizajnom. Blisko ćemo sarađivati sa vama tokom celog procesa, uključujući vaše povratne informacije i vršiti sva neophodna podešavanja dok ne budemo imali konačan dizajn kojim ste potpuno zadovoljni.

Nakon potvrde dizajna sa vaše strane, inkorporiramo najbitnije elemente u katalog: kvalitetne fotografije / bitne informacije

Preporuka: Ukoliko nemate fotografije dobrog kvaliteta, pogledajte naše fotografske usluge OVDE.

Zakažite besplatnu
konsultaciju

Zakažite besplatnu konsultaciju