Logotip u obliku bora i gvozdenog šiljka, zelene boje sa natpisom Gvozd Studio
Dizajn kataloga – Studio Gvozd

Dizajn kataloga .

Ako želite da prikažete svoje proizvode ili usluge u najboljem mogućem svetlu, dobro dizajniran katalog je od suštinskog značaja.

Dizajn kataloga treba da bude vizuelno dopadljiv i lak za navigaciju, kako bi ljudi brzo došli do potrebnih informacija.

Od rasporeda elemenata i tipografije, do slika i šeme boja, obraćamo pažnju na svaki detalj, kako bi katalog bio efektivan i jedinstven.

Katalog može biti u vidu tradicionalne štampane verzije ili digitalne verzije za web sajtove, društvene mreže, itd..

Kreativni proces .

Počinjemo tako što ćemo upoznati vas i vaš brend. Tokom ove sesije, postavljamo pitanja o brendu,  proizvodima i ciljnoj publici kako bismo stekli bolje razumevanje poslovanja i onoga što želite da postignete kataloškom prezentacijom.

Kada budemo imali jasno razumevanje vaših ciljeva i vizije, počinjemo proces dizajniranja, stvarajući mockups i prototipove koji vam omogućavaju da vidite kako će vaš katalog izgledati.

Blisko ćemo sarađivati sa vama tokom celog procesa, uključujući vaše povratne informacije i vršiti sva neophodna podešavanja dok ne budemo imali konačan dizajn kojim ste potpuno zadovoljni.

Nakon potvrde dizajna sa vaše strane, inkorporiramo najbitnije sekcije u katalog: navigaciju, kvalitetne fotografije, kontakt informacije / informacije o naručivanju.

Preporuka: Ukoliko nemate fotografije dobrog kvaliteta, pogledajte naše fotografske usluge OVDE.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Zakažite besplatnu
konsultaciju